Skip to main content

Termeni și condiții


Termeni generali

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor Timișoara (FEAA) și Departamentul Sisteme Informaționale pentru Afaceri (SIA) nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea conexiunii sau a dispozitivelor folosite de către dumneavoastră pentru comunicare și navigare pe acest site.

FEAA și SIA nu pot fi făcute responsabile pentru nici o daună fizică sau morală, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului www.infoec.ro sau de descărcarea și utilizarea oricărei informații, incluzând text, imagini, clipuri sau fișiere de pe site-ul www.infoec.ro.

Este necesar acordul FEAA și SIA pentru a conecta acest site cu alte site-uri. FEAA și SIA nu își asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi conectat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Politica de confidenţialitate

Politica de confidențialitate se referă la modul de colectare și utilizare a datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site-ul www.infoec.ro.

Site-ul www.infoec.ro poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre dumneavoastră: adresa dumneavoastră de internet, sistemul de operare folosit, tipul navigatorului internet, informații despre traficul realizat de dumneavoastră pe site-ul www.infoec.ro. Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului www.infoec.ro au scopul de a ajuta la îmbunătățirea serviciilor oferite de site.

FEAA și SIA nu va dezvălui date cu caracter personal sau date cu caracter personal cu funcție de identificare, niciunui terț, decât cu permisiunea explicită a utilizatorilor sau când există o obligație legală în acest sens.

FEAA și SIA respectă caracterul personal și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează site-ul www.infoec.ro.

FEAA și SIA se obligă să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.infoec.ro, așa cum prevăd dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare, cât și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Modificarea şi ştergerea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să anunţaţi imediat FEAA și SIA despre orice inadvertențe între informațiile afișate pe site și date cu caracter personal. De asemenea, vă rugăm să ne semnalați orice utilizare neautorizată, improprie sau ilegală a site-ului și/sau a informațiilor din site sau orice alte probleme de securitate ale site-ului.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie șterse din baza de date a site-ului și/sau pentru întrebări în legătură cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ne scrieți un e-mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe adresele din secțiunea ”Contact”.